Ergonomisk stol

Många vuxna människor i olika branscher sitter ner i flera timmar varje dag. När man tillbringar så lång tid i en sittande position är det viktigt att ha en bra stol, som ger möjlighet till fysisk aktivitet. Våra stolar är då ett bra val, eftersom de ger dig frihet att sitta aktivt och dynamiskt. Kroppen är inte gjord för att sitta stilla, och därför är det enormt viktigt att du rör på dig för att undvika att få problem med rygg, nacke, axlar och inre organ.

Läs mer om våra modeller

InCharge

En revolution inom ergonomiska stolar. Designad av Nanna Ditzel

Mer om InCharge
Classic

Designad av Dynamostols grundare Claus Lundsgaard

Mer om Classic
ReForm

En nytolkning av Classic-stolen, designad av Anders Jensen

Mer om ReForm

Välj en sund livsstil med en ergonomisk stol

Det finns många anledningar att välja en ergonomisk stol från Dynamostol. Det finns bland annat hälsomässiga fördelar. Det är bra för din rygg, hållning och rörlighet. Med en ergonomisk stol får du en dynamisk sittställning och en aktiv sittposition för dig och din kropp. Du kommer kunna sitta i flera timmar utan att överbelasta varken axlar, rygg eller nacke. Du kommer säkert märka hur du blir mer aktiv under de många sittande timmarna, och till och med mer effektiv och koncentrerad även på eftermiddagen.

Ergonomiska stolar i snygg design från Dynamostol

Hos Dynamostol får du ergonomiska stolar av bra kvalitet och med vacker design. Vi har tre serier med ergonomiska stolar ClassicInCharge och Reform, som har olika material, färger och höjder. Dynamostols historia började med serien Classic. Den har ergonomiska stolar utan ryggstöd, som tvingar dig att sitta aktivt hela dagen. Samtidigt ger den dig stöd och möjlighet att hålla en hälsosam och korrekt arbetsställning hela dagen. InCharge-stolen har formgivits av Nanna Ditzel. Det är en stilren och elegant ergonomisk stol, som har en enkel och tidlös design. Utöver att vara bra för ryggen, axlar och nacke passar InCharge-stolen in på alla kontor, och kommer att öka din och dina kollegors effektivitet. Dynamostol Reform är vår senaste design. Stolen är en ny tolkning av Classic-stolen och har därför samma ergonomiska principer. Stolen ger dig stora möjligheter att förebygga arbetsskador och tillför energi att själv klara de utmanande arbetsställningarna på jobbet.

Prova en ergonomisk stol kostnadsfritt i 14 dagar

Är du redo att ändra dina arbetsvanor? Beställ då en ergonomisk stol från Dynamostol. Vill du bara prova en eller flera stolar kan du få dem skickade hem till dig, där du i 14 dagar kan prova dem helt utan kostnad. Om du efter 14 dagar kommer fram till att stolen inte passar dig tar vi tillbaka den i retur utan att det kostar dig någonting. Läs mer om ”prova kostnadsfritt” här. Beställ din stol idag så levererar vi den till dig så fort vi kan och helt utan kostnad.

Vi finns alltid tillgängliga att hjälpa dig så att du hittar den stol som passar dig och dina behov bäst. Du är välkommen att kontakta oss på +4570883441 eller skriva ett mejl till oss på info@dynamostol.dk. Här svarar vi även på frågor om underhåll om du redan har en stol.