Justerbar Stolen som ger dig energi för dina patienter

När du arbetar på en tandläkarmottagning har du konstant fokus på din patient. Därför behöver du enkelt och obehindrat kunna röra dig runt omkring patienten. Den aktiva sittställningen gör att du hela tiden får nytt blod och syre till hjärnan. På så sätt får du energi till att prestera ditt yppersta, så att patienten får bästa möjliga behandling och upplevelse.

När du sitter på en av våra snygga stolar som är utvecklade med fokus på människans bäcken och kropp, sitter du aktivt samtidigt som du får stöd och hjälp för att bevara en hälsosam arbetsställning. På så sätt är det inte stolen utan du själv som har kontrollen över din kropp, så att du av egen kraft stärker din balans och din bålmuskulatur och därmed även dina arbetsresultat. Du förebygger arbetsskador som smärta i nacke och rygg, och du får mer energi till att klara utmanande arbetsställningar vid tandläkarstolen.

Våra operatörsstolar för tandläkarmottagningen – en fusion mellan ergonomi och design
Våra aktiva och ikoniska operatörsstolar gör det lättare för dig som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska att röra dig runt patienten. Det lilla fotkrysset på 50 cm i diameter ger gott om plats för benen så att du obesvärat kan röra dig runt i rummet. Många inom tandvården har också stor glädje av våra fotbetjänta stolar eftersom de ger möjlighet att höja och sänka stolen utan att använda händerna, vilket bidrar till att höja hygienstandarden på tandläkarmottagningen. Våra stolar med flexibel sits är också attraktiva för dig som jobbar i belastande arbetsställningar. Den flexibla sitsen följer nämligen dina rörelser, så att stolen inte låser fast dig i en bestämd sittställning.

Stolen som bevarar din energi och koncentration
När du jobbar med dina patienter måste du kunna bevara ditt fokus in i minsta detalj. Det kräver kraft och energi. När du sitter korrekt och aktivt slipper du bli trött i huvudet och kroppen, och kan därför arbeta hela dagen med god energi och en känsla av välbefinnande. Och det smittar av sig på både patienten och arbetsmiljön. Eftersom våra stolar aktiverar dig och inte hindrar din rörlighet, ser de till att du hela tiden får nytt blod och syre till hjärnan så att du inte tappar koncentrationen eller blir trött.

För dig som arbetar på en tandläkarmottagning rekommenderar vi:
InCharge eller ReForm – ev. med flexibel sits, vilket innebär att sitsen kan vippa 11 grader i alla riktningar. Vippfunktionen är bra om din arbetsdag präglas av ansträngande arbetsställningar som skapar obalans i kroppen. I sterila miljöer är det en fördel om du skaffar en stol med fotbetjäning, eftersom du då enkelt kan reglera sitshöjden med foten.

image
11 995,00 kr
9 596,00 kr exkl moms
Se mer >
image
8 195,00 kr
6 556,00 kr exkl moms
Se mer >
image
5 995,00 kr
4 796,00 kr exkl moms
Se mer >