När du arbetar på klinik eller sjukhus – som läkare, sjuksköterska eller zon-, arbets-, fot- eller fysioterapeut – ska du prestera med både kropp och hjärna. Den aktiva sittställningen gör att du hela tiden får nytt blod och syre till hjärnan. På så sätt får du energi till att prestera ditt yppersta, så att patienten får bästa möjliga behandling och upplevelse.

Stolen som stärker din koncentration vid operationsbordet
När du jobbar vid och omkring operationsbordet är din koncentration A och O. Därför behöver du en stol som ger dig stöd och samtidigt är rörlig. Med våra stolar kan du röra dig fritt och enkelt ta dig runt, samtidigt som din kropp hålls igång och blodcirkulationen främjas. Det ger dig nytt blod och syre till hjärnan, så att du kan utföra det krävande arbetet vid operationsbordet under många timmar i sträck utan att bli trött.

Våra stolar uppfyller sjukhusens höga hygienkrav
Eftersom hygienkraven på kliniker och sjukhus är höga rekommenderar vi Compound som sitsklädsel. Compound är gjord i ett material som är lätt att hålla rent och därför lever upp till hygienrekommendationerna.

Vi rekommenderar:
InCharge eller ReForm – ev. med flexibel sits, vilket innebär att sitsen kan vippa 11 grader i alla riktningar. Det kan vara en stor fördel om din arbetsdag präglas av svåra arbetsställningar som skapar obalans i kroppen. Bägge modeller kan fås med fotbetjänad höjdreglering vilket är bra i sterila miljöer eftersom du enkelt kan reglera höjden med foten.

image
11 995,00 kr
9 596,00 kr exkl moms
Se mer >
image
8 195,00 kr
6 556,00 kr exkl moms
Se mer >
image
5 995,00 kr
4 796,00 kr exkl moms
Se mer >