DayCare – stolen för dig som jobbar inom skola och barnomsorg

När du jobbar med barn – oavsett om det är på förskolan, i skolan eller som dagbarnvårdare – består dagen av många utmanande arbetsställningar. Därför har vi utvecklat den låga stolen DayCare som gör det möjligt för dig att arbeta i ögonhöjd med barnen. Med DayCare tar du hand om dig själv så att du kan ta hand om det viktigaste vi har, nämligen barnen..

Att arbeta med barn innebär många timmars aktivitet i barnhöjd – även om du har fokus på att barnen ska vara så självständiga som möjligt. Din dag innehåller säkert både en hel del lyft och låga arbetsställningar. DayCare är designad specifikt för att ge din kropp optimalt stöd medan du fortfarande befinner dig i barnens ögonhöjd, både när de leker på golvet, när du ska hjälpa dem med ytterkläderna eller när de sitter vid låga bord.

Stolen för alla arbetsställningar och alla medarbetare
DayCare kan enkelt ställas in efter olika arbetssituationer. När du jobbar med barn är det viktigt att du kan justera din arbetsstol i olika höjder. På så sätt kan stolen också snabbt ställas in för att passa dig och dina kolleger.

image
3 295,00 kr
2 636,00 kr exkl moms
Se mer >
image
3 295,00 kr
2 636,00 kr exkl moms
Se mer >
image
3 995,00 kr
3 196,00 kr exkl moms
Se mer >