Den aktiva stolen för dig som jobbar på labb.

Vi har designat stolar som ger dig en bra arbetsställning även om du sitter ner hela dagen och jobbar i en koncentrerad, framåtlutad position, tar blodprov eller jobbar med pipettering. Våra stolar aktiverar din kropp, så att du kan undvika belastningsskador i arbetsrelaterade situationer.

Som biomedicinsk analytiker eller industrilaborant sitter du kanske många timmar i djup koncentration vid ett skrivbord. Ofta i en framåtlutad position och med armarna i en ställning som kan vara belastande för axlar och nacke. Eller kanske du tar blodprov eller arbetar med pipettering vilket också kräver utmanande arbetsställningar. Därför ska du välja en stol som ger stöd åt kroppen och skapar balans, så att du kan undvika arbetsrelaterad skada och smärta..

Den låga stolen för dig som jobbar med blodprovstagning
När du ska ta blodprov är det väldigt viktigt att du har en stol som gör att du sitter på samma nivå som patienten. Till dig rekommenderar vi en stol i storlek Small.

Medium-stolen för dig som sitter vid skrivbord i labbet
När du som laborant tillbringar din arbetsdag i djup koncentration vid ett skrivbord, rekommenderar vi antingen InCharge, InCharge Flex eller ReForm i storlek medium – allt beroende på din längd.

Den höga stolen för dig som jobbar med pipettering
Arbetar du med pipettering osv. och sitter vid ett högt bord, rekommenderar vi att du sitter på en hög InCharge eller ReForm i storlek XL med fotring.

Våra stolar uppfyller labbets höga hygienkrav
Eftersom hygienkraven i labbet är höga rekommenderar vi materialet Compound som sitsklädsel. Compound är gjord i ett material som är lätt att hålla rent och därför lever upp till hygienkraven.

image
8 995,00 kr
7 196,00 kr exkl moms
Se mer >
image
5 995,00 kr
4 796,00 kr exkl moms
Se mer >