Köpa Bästa ergonomisk kontorsstol Online

Ta hand om dig själv, så att du kan ta hand om andra

Arbetar du inom vård och omsorg som sjuksköterska, undersköterska eller vårdbiträde? Då innehåller din arbetsdag helt säkert många utmanande arbetsställningar. Därför är det helt avgörande att din kropp får det optimala stödet. Och det får du med vår ReForm eller InCharge. För att kunna ta hand om andra måste du först och främst ta hand om dig själv. Om du arbetar som personlig assistent eller ledsagare upplever du många olika arbetssituationer under en dag. Med vår stol får din kropp stöd att klara arbetsdagen utan smärtor – både när det gäller påklädning, matsituationer eller något helt annat. För din viktigaste arbetsuppgift under dagen är att vårda och ta hand om andra. Men lika viktigt är att du tar hand om dig själv.

En investering i din och dina kollegers framtid
Med våra stolar sitter du aktivt. Du stärker både din balans och din bålmuskulatur. Med stöd från en aktiv och funktionell stol avlastar du kroppen i annars väldigt belastande och svåra arbetsställningar. Det ger dig mer ork och en hälsosammare livsstil. Väljer du att sitta på en stol från Dynamostol så väljer du att sitta dig stark. Du kommer att uppleva en större livs- och arbetsglädje, och du kan klara fler yrkesverksamma år utan att drabbas av förslitningsskador.

För dig som arbetar inom vård och omsorg rekommenderar vi:
InCharge eller ReForm. Beroende på vilka situationer stolen ska användas i, rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan vägleda dig fram till den helt rätta stolen.

image
8 995,00 kr
7 196,00 kr exkl moms
Se mer >
image
5 995,00 kr
4 796,00 kr exkl moms
Se mer >