Designer barstolar

Kvinna och man som vistas i ett kök. Kvinnan sitter på en barstol, CCL High, klädd i konjaksfärgat läder. Mannen sitter på sin barstol där de kan njuta av ett glas rött vin tillsammans.

Barstol av fina material

för att fullborda din inredning

Barstol och pall uppkallade efter Claus Christian Lundsgaard, Dynamostols grundare

Med dessa två stolar har vi skapat en hybrid mellan ett ergonomiskt koncept och en klassisk pall/barstol. Vi har använt de allra bästa materialen för att ge dig en optimal sittupplevelse.

ELEGANT PALL
i exklusiv skandinavisk design

Pallen CCL Low är en perfekt stol för restauranger, barer och hemmet – ja, överallt där det behövs en bra, stadig stol som inte tar upp alltför mycket plats.

Vi har valt att använda bokträ till pallens ben, på grund av träsortens starka och enhetliga struktur.

Sitsen är klädd med Hallingdal ull från Kvadrat, ett slitstarkt material som är lätt att torka av. Du kan även välja läder från Sørensen, som är oerhört bekvämt att sitta på.

DESIGNERBARSTOLEN SOM GER DIG
den allra bästa sittställningen

Sitsens ergonomiska form gör att du sitter skönt och naturligt, så att du inte kurar ihop ryggen. Du får en rak och snygg hållning när du sitter på barstolen.

Stolens klassiska och skandinaviska design passar perfekt till barer, restauranger och hemma i köket.

InCharge

Sitsen på CCL barstol och pall kommer från vår populära arbetsstol InCharge. InCharge har designats av Nanna Ditzel och har redan hjälpt många att få en mer ergonomisk, smärtfri arbetsdag. Nedan kan du se vår InCharge-kollektion.