Sitt starkt på en Dynamostol

Sitt starkt på en Dynamostol

En "vanlig" stol kontra en stol från Dynamostol

Sitsen på en vanlig stol är ofta djup, så du måste sitta långt bakåt för att nå ryggstödet. Ryggstödet är lämpligt för en avslappnad och bakåtböjd sittställning.

Men det kan bli en belastning på ryggraden och påfrestande för cirkulationen i benen.

På grund av sätets djup sitter du ofta på den främre halvan av stolen. Det gör det svårt för dig att sitta högt, vilket i sin tur minskar vinkeln i höftleden och gör det lättare för dig att sjunka ihop.

Detta ger ett felaktigt tryck på kotorna eftersom ryggen inte kan hålla sig i balans. Ligamenten, som ska hålla benen på plats, blir onödigt ansträngda och musklerna börjar antingen över- eller understräckas.

Din kropp är inte dum. Den försöker kompensera för den belastning du utsätter den för. Det tvingar dig att gå ut och hämta en kopp kaffe eller att göra andra typer av överansträngningar.

Det är bara inte alltid möjligt att lyda kroppens önskemål. Du kanske sitter i ett möte eller har en uppgift som inte kan skjutas upp.

Många arbetsplatser och skolor är utrustade med låga, horisontella bord och traditionella stolar. Detta innebär en skadlig belastning på ryggraden och den sammanpressade buken minskar blodcirkulationen och andningen.

Blodcirkulationen i benen hindras av säteskanten.

 

 

Dynamostolen ser till att din ryggrad har rätt S-form.

 

Stolen finns i 5 olika ramhöjder, så den kan användas i olika arbetsställningar. från nästan stående till nästan på huk.

Våra stolar är speciellt utformade för att ge ditt bäcken och din rygg en upprätt ställning.

så att du inte sjunker ihop som i en vanlig stol.

Det kan ta några veckor att träna upp sig till att sitta på en Dynamo-stol, men det är värt besväret.

De viktigaste muskelgrupperna garanteras full rörelsefrihet. Du kommer att märka att din rygg blir starkare och starkare. Men detta är inte de enda positiva effekterna. Blodcirkulationen förbättras och ligamenten fungerar optimalt. Att sitta i en Dynamo-stol hjälper också ditt diafragma att slappna av, vilket förbättrar din andning, och eftersom din överkropp kan röra sig fritt behöver du inte anstränga axlar, armar och nacke som vanligt.

Det låter för bra för att vara sant, kanske du tänker. Att kunna sitta upp starkare. Men det är tillräckligt bra. På samma sätt som du kan komma i form genom att träna kan du stärka din rygg på en Dynamo-stol.

Och ditt välbefinnande, ditt tänkande och dina energinivåer.

Du har möjlighet att prova alla stolar gratis i 14 dagar.


Skriv en kommentar

Obs, kommentarer måste godkännas innan de visas.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.