Hemmakontor

Två män sitter och arbetar vid sina skrivbord på deras hemmakontor. De sitter båda på en InCharge Office Black kontorsstol, sätena är klädda i vit hallingdal ull från Kvadrat.

Den perfekta kontorsstolen
för ditt hemmakontor

så att du kan ha en hälsosam och aktiv arbetsdag
Kvinna sitter på en InCharge-stol vid sitt matbord och jobbar. Hemma arbetsplatsen.

Det bästa du kan göra för dig själv är att skapa en bra arbetsmiljö med några bra och hälsosamma värderingar som ger mer energi och glädje hemma hos dig.

Du kan prova kontorsstolar och uppleva ett nytt och bättre sätt att sitta. Stolarna är enkla och eleganta och superenkla att justera.

Utöver det kommer du att uppleva följande:

 • Stolen ger en optimal sittställning vid stillasittande arbete.
 • Ger dig en aktiv arbetsställning med stor rörelsefrihet.
 • Gör det enkelt för dig att manövrera runt i hemmakontoret.
 • Har en minimalistisk och elegant, skandinavisk design.
 • Tar upp lite plats och är därför optimala för hemmakontoret då de enkelt kan ställas under bordet när de inte används.

Vi har tre grundmodeller av ergonomiska kontorsstolar som du kan välja mellan.

Du kan välja mellan tre olika modeller till din arbetsplats i hemmet: InCharge, ReForm och Classic. Gemensamt för stolarna är den grundläggande filosofin om att din kropp ska ha möjlighet att röra på sig medan du sitter ned. Vid stillasittande arbete går din kropp i stå och därmed faktiskt även din hjärna. Därför är det viktigt att du har möjlighet att sitta dynamiskt och röra på dig för att din arbetsdag i hemmet ska bli optimal. 

Nedan kan du läsa lite om de olika stolarna. Du är alltid välkommen att ringa oss på +45 4675 0970 eller skriva till oss på info@dynamostol.dk om du har några frågor angående vilken höjd som passar dig eller vilket överdrag du kan välja mellan. Eller så kanske du vill höra om hur det fungerar med 'Prova en stol gratis'.

InCharge till hemmakontor

InCharge formgavs av Nanna Ditzel år 1998 och är en revolution inom ergonomiska kontorsstolar. InCharge utgår från människans anatomi och är utformad för att du ska ha kontroll över din arbetssituation. Vi har fokuserat på att göra det enkelt att manövrera och stödja kroppens behov av att vara i rörelse, även när du sitter vid skrivbordet i många timmar. Sitsen är formad efter ett bäcken, och denna form bidrar till att du får en naturlig s-kurva i ryggraden och inte sjunker ihop i ryggen som man ofta gör på en vanlig stol.

InCharge till hemmakontor
ReForm till hemmakontor

ReForm är en minimalistisk och elegant kontorsstol samtidigt som den är ergonomisk och understödjande i sin funktion. Designen ger en aktiv och bekväm sittställning och bidrar till att förhindra arbetsskador som smärta i ländrygg, nacke och rygg – smärtor som lätt kan uppstå när du arbetar i utmanande arbetsställningar eller sitter ned länge.

ReForm till hemmakontor
Classic till hemmakontor

Classic-stolen var grundaren Claus Lundsgaards idé om en ergonomisk arbetsstol utan rygg- och armstöd. Stolen har i över 30 år hjälpt ett stort antal människor till en bättre vardag och en aktivare sittställning på kontoret. De mjuka och lättgående hjulen gör det dessutom enkelt att röra på sig. Classic-stolen är ett naturligt val för dig som vill ha ett ergonomiskt verktyg som skapar en grund för en bra och hälsosam arbetsmiljö.

Classic till hemmakontor

Fördelarna med att sitta på en Dynamostol

 • Du undviker spänningar i nacke och axlar
 • Din ryggrad upprätthåller S-formen
 • Sitsen ger optimalt stöd och sittläge
 • Du får en naturlig balans i kroppen
 • Du har fri rörelse i ryggen, armarna och benen
 • Ditt blod kan flöda fritt runt kroppen

Extrafunktioner som du kan välja till din kontorsstol

Kontorsstolar med flexfunktion

Flex är en helt unik, flexibel sits som kan lutas 11 grader i alla riktningar. Därmed kan stolen stötta dig i extrema arbetsställningar. Samtidigt får du en naturligt aktiv sittställning som stärker din kärnmuskulatur och balans.

Kontorsstolar med flexfunktion
Ergonomiska standardkontorsstolar

Det är nog fel att kalla våra stolar för vanliga kontorsstolar, för det är de absolut inte. Alla våra stolar är designade för att ge dig den bästa ergonomiska sittställningen. De är enkla och funktionella och superenkla att sätta upp. Det finns ett handtag som används för att höja och sänka stolen, och du behöver verkligen inget annat. Sitsens form ger dig en helt naturlig känsla av att sitta i balans.

Ergonomiska standardkontorsstolar
Kontorsstolar med greppbåge

Greppbåge är inte ett ryggstöd, utan ett vackert handtag som omringar sitsen och gör det enkelt att flytta på stolen. Den kan även används till att styra sitsens riktning när du sätter dig på stolen.

Kontorsstolar med greppbåge
Svartlackerade kontorsstolar

Om svart passar din inredning bättre kan vi erbjuda InCharge Office i en svartlackad version.

Svartlackerade kontorsstolar