Stolar som ger dig friheten

att sitta som du vill

Du kan välja mellan InCharge, ReForm och Classic

InCharge

InCharge är en revolution inom ergonomiska arbetsstolar. En stilren och estetisk serie av ergonomiska arbetsstolar, designade av Nanna Ditzel år 1993.

InCharge är en elegant stol skapad i en tidlös design för dagens och framtidens arbetsplatser.

Alla InCharge-stolar
ReForm

ReForm passar perfekt i alla miljöer och kommer lätt at bli din favoritarbetsstol. Den tar upp väldigt lite plats och anpassar sig utan problem till din kropp. Den väger mindre än hälften av vad en vanlig kontorsstol väger, vilket gör det mycket enkelt för dig att röra dig runt när du sitter på den.

Alla ReForm-stolar
Classic

Classic-stolen kommer att vara det naturliga valet för dig som vill ge dig själv och dina kollegor ett bra ergonomiskt verktyg som kan lägga grunden för en hälsosam arbetsmiljö. Med över 35 år på marknaden har denna klassiker hjälpt många människor till en bättre vardag med en mer aktiv sittställning på arbetet.

Alla Classic-stolar

Vill du prova en stol kostnadsfritt i 14 dagar?

Är du redo att ändra dina arbetsvanor? Du kanske tänker att en stol bara är en stol som du ska sitta på medan du arbetar. Men om du sitter dåligt så arbetar du dåligt, och framför allt försämras din koncentration. På sikt kan en dålig sittställning leda till livsstilssjukdomar och smärta i rygg, axlar, nacke och huvud.

Har du någonsin tänkt på hur många timmar du sitter ned under dagen? Det är faktiskt ett ohyggligt antal timmar! Det är därför viktigt att du sitter på en stol som ger dig möjlighet att sitta aktivt, vilket i sin tur ger dig mer energi och överskott.

Våra stolar väger hälften av vad en vanlig kontorsstol väger. De passar in i alla typer av miljöer och tar dessutom mycket lite plats.

Hos oss kan du pröva en eller flera stolar utan extra kostnad.

Beställ din stol idag så levererar vi den till dig helt utan kostnad. Om du inte vill behålla den efter provperioden så hämtar vi upp den, helt kostnadsfritt.

Läs om våra sadelstolar

SÅ HÄR BESTÄLLER DU EN STOL

Hitta stolen du vill prova

  1. Lägg den i varukorgen. Gå till korgen och klicka på ”Betala/Prova kostnadsfritt” – som om du vill köpa stolen.
  2. Fyll i dina kontaktuppgifter och din leveransadress och välj leveranssätt så att vi kan skicka stolen till dig.
  3. När du kommer till betalningen väljer du ”Prova kostnadsfritt i 14 dagar” istället för att betala med kort och slutför beställningen.
  4. Kontakta oss innan de 14 dagarna gått om du vill returnera stolen. Annars skickar vi dig en räkning eftersom vi förväntar oss att du vill behålla stolen.

SE VÅRA STOLAR HÄR

Låt oss hjälpa dig att hitta din stol

När du klickar på ikonerna nedan kan du hitta din arbetsyta.

Stolarna ser genast likadana ut och alla har samma syfte att få dig att sitta aktivt och i balans, så att du slipper påfrestningar i rygg, nacke, axlar och huvud, som uppstår om du sitter still många timmar varje dag.

Vi har en stol som passar just er arbetssituation.

Piktogram av tandläkare
Piktogram av läkare
Piktogram av en person som arbetar på kontoret

Här kan du se alla våra stolar

Varför vill vi att du provar en stol innan du köper den?

För att du inte ska känna dig bunden till en stol som du kanske inte känner dig bekväm på - men samtidigt vet vi att 80% av alla som provar en stol bestämmer sig för att behålla den, eftersom stolen har en positiv inverkan på arbetslivet och välbefinnandet.

Vi tror på goda värden och vill bara det bästa för dig. Din hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet, och det är anledningen till att vi har valt att ge dig den här unika möjligheten.

Det är viktigt att sitta aktivt för att upprätthålla en sund kropp. Genom att prova en av våra stolar kan du uppleva hur det är att sitta på en stol som ger dig möjlighet att sitta aktivt medan du arbetar - du kommer att känna en god balans och harmoni med din kropp. Våra stolar är designade för att stärka alla små och stora muskler i din kärna, vilket bidrar till en bättre kroppshållning och ökad komfort.

Vi är medvetna om att det kan ta tid att vänja sig vid att sitta på våra stolar, eftersom de skiljer sig från traditionella arbetsstolar. Men var inte orolig - vi finns här för att stödja dig under denna övergångsperiod. När du provar vår stol gratis kan du ta dig tid att anpassa dig till den nya sittupplevelsen och känna fördelarna på egen kropp.

Vi vill inte att du känner dig förpliktad att behålla stolen om den inte passar dig och dina behov, vi hämtar tillbaka stolen. Din komfort och tillfredsställelse är viktig för oss. Vi vill bara hjälpa dig att uppnå det optimala inom ergonomi och sittkomfort.

Vår mission är tydlig och enkel - vi vill göra en skillnad i ditt liv. Vi tror på att ingen ska ha ont i kroppen på grund av sitt arbete. Vi kommer att hjälpa dig att skapa en arbetsplats där du kan vara produktiv och samtidigt ta hand om din kropp. Därför tycker vi att du ska ta steget och prova något nytt. Prova en stol från Dynamostol helt gratis och upplev den positiva förändringen det kan ge till ditt arbetsliv.

Ta emot detta tillfälle att investera i din egen hälsa och välbefinnande. Vi finns här för att stödja dig mot en bättre och sundare arbetsmiljö. Vi är säkra på att du kommer att upptäcka en ny form av sittkomfort som kan förbättra din arbetsdag.

Så våga ta steget, prova en stol från Dynamostol helt gratis. Din kropp kommer att tacka dig, och du kommer att uppleva vilken skillnad det kan göra för dig.