Prova en stol gratis

Kreativt kontor med en InCharge-stol och en InCharge Flex-stol.

Prova en stol
kostnadsfritt i 14 dagar

Vill du prova en stol kostnadsfritt i 14 dagar?

Är du redo att ändra dina arbetsvanor? Du kanske tänker att en stol bara är en stol som du ska sitta på medan du arbetar. Men om du sitter dåligt så arbetar du dåligt, och framför allt försämras din koncentration. På sikt kan en dålig sittställning leda till livsstilssjukdomar och smärta i rygg, axlar, nacke och huvud.

Har du någonsin tänkt på hur många timmar du sitter ned under dagen? Det är faktiskt ett ohyggligt antal timmar! Det är därför viktigt att du sitter på en stol som ger dig möjlighet att sitta aktivt, vilket i sin tur ger dig mer energi och överskott.

Våra stolar väger hälften av vad en vanlig kontorsstol väger. De passar in i alla typer av miljöer och tar dessutom mycket lite plats.

Hos oss kan du pröva en eller flera stolar utan extra kostnad.

Beställ din stol idag så levererar vi den till dig helt utan kostnad. Om du inte vill behålla den efter provperioden så hämtar vi upp den, helt kostnadsfritt.

Läs om våra sadelstolar

SÅ HÄR BESTÄLLER DU EN STOL

1. Hitta stolen du vill prova

2. Lägg den i varukorgen. Gå till korgen och klicka på ”Betala/Prova kostnadsfritt” – som om du vill köpa stolen.

3. Fyll i dina kontaktuppgifter och din leveransadress och välj leveranssätt så att vi kan skicka stolen till dig.

4. När du kommer till betalningen väljer du ”Prova kostnadsfritt i 14 dagar” istället för att betala med kort och slutför beställningen.

5. Kontakta oss innan de 14 dagarna gått om du vill returnera stolen. Annars skickar vi dig en räkning eftersom vi förväntar oss att du vill behålla stolen.

SE VÅRA STOLAR HÄR

Låt oss hjälpa dig att hitta din stol

När du klickar på ikonerna nedan kan du hitta din arbetsyta.

Stolarna ser genast likadana ut och alla har samma syfte att få dig att sitta aktivt och i balans, så att du slipper påfrestningar i rygg, nacke, axlar och huvud, som uppstår om du sitter still många timmar varje dag.

Vi har en stol som passar just er arbetssituation.

Piktogram av tandläkare
Piktogram av läkare
Piktogram av en person som arbetar på kontoret

Stolar som ger dig friheten

att sitta som du vill