Vi utformar attraktiva stolar: Håll din kropp aktiv när du sitter ner

Vi utformar attraktiva stolar: Håll din kropp aktiv när du sitter ner

Vi designar stolar som håller din kropp aktiv medan du sitter ner.

För oss är det mycket viktigt att hålla kroppen fysiskt aktiv eftersom vi kan se hur viktigt det är i vårt vardags- och arbetsliv.

För många år sedan tänkte vi om på begreppet "sitta ner" - varför inte vara i rörelse medan man sitter ner?

I en kultur där vi sitter mer och rör oss mindre är det viktigt att vi funderar på hur vi kan använda en sittande position för att vara aktiva och stärka våra kroppar.

Vi anser att sitta ner inte längre är en aktivitet med enbart sittande hållning, utan med rörelse och styrka.

De konstruktioner vi erbjuder gör dig starkare när du sitter ner och vi uppmuntrar en kultur där vi kan röra oss mer och sitta mindre.

Tanken på att sitta och vara aktiv kan verka kontraintuitiv, men vi vet hur viktigt det är med fysisk aktivitet.

Studier visar att när människor sitter långa stunder ökar risken för fetma, diabetes, hjärtsjukdomar och andra hälsoproblem.  För att inte tala om hur det påverkar produktivitetsnivåerna på arbetsplatsen eller hemma. Med detta i åtanke ville vi göra en stol som gör det möjligt för dig att vara mer fysiskt aktiv när du sitter ner!

Vi anser att det är viktigt att vara aktiv för vår hälsa och vårt välbefinnande. Tyvärr sitter vi i vår kultur mer och rör oss mindre. Detta är inte bra för vår hälsa och det påverkar även vår produktivitet.

Därför har vi designat stolar som gör det möjligt för dig att vara mer aktiv medan du sitter ner. Vi vet att när du sitter ner kan du fortfarande vara i rörelse! Våra stolar är eleganta och gör dig starkare medan du sitter.

Vikten av att sitta i rätt ergonomisk stol

Det är viktigt att vi tänker på vikten av vår kroppsrörelse. När du sitter hemma eller på kontoret ska du försöka att inte falla in i vanan att bara sitta ner. Om du har möjlighet, res dig upp och ta en paus då och då. Om du arbetar vid datorn, försök att ta dig bort från den i fem minuter varje timme för att sträcka ut musklerna.

Ett annat bra sätt att vara fysiskt aktiv är att använda en ergonomisk stol som är utformad för aktivitet i sittande ställning.

Dynamostol har stolen du letar efter

Dynamostol har åtagit sig att utforma stolar som håller kroppen aktiv när man sitter ner. Vi förstår hur viktigt det är för oss att röra oss mer och sitta mindre, så vi har skapat stolar som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande. Våra stolar är tillverkade av robusta material med högkvalitativa designelement som gör dem hållbara och långvariga.


Skriv en kommentar

Obs, kommentarer måste godkännas innan de visas.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.